Lucinda Riley topper bestselgerlisten:

En hilsen fra Lucinda Riley til leserne i hennes favorittland

Lucinda Riley er den forfatteren som har solgt mest første halvdel av 2017, etter Jo Nesbø, og nå er hun ute med enda en bestselger - "Kjærlighetsbrevet". Her sender hun en hilsen til leserne i hennes favorittland. Foto: Astrid Waller

I dag gikk Lucinda Riley rett inn på topp på bestselgerlisten med sin forrige roman Skyggesøsteren, som har kommet i pocket. Nå er hun ute med en ny roman, Kjærlighetsbrevet, og sender her en hilsen til sine norske lesere.

 

Riley har med sine storslåtte underholdningsbøker blitt en av de mestselgende forfatterne her i landet.

Kjøp «Kjærlighetsbrevet» på cappelendamm.no

Totalt nærmer nå salget seg 800 000 eksemplarer. Hun er født irsk, og hun bor i England og Frankrike sammen med familien sin. Før hun ble forfatter, jobbet hun som skuespiller. Denne uken kom hennes nye roman, Kjærlighetsbrevet, ut. Samtidig kom hennes suksessroman Skyggesøsteren ut i Pocket.

Her er en hilsen fra Lucinda Riley til sine norske lesere:

Det har vært et helg utrolig år for meg så langt, med Skyggesøsteren og Helenas hemmelighet som begge har toppet bestselgerlistene. Jeg kan nesten ikke tro det er sant. Og alt dette er takket være dere som har støttet meg og bøkene mine. Jeg føler meg som en nordmann nå, og etter at Stormens søster er utgitt rundt omkring i verden, er det faktisk mange som tror jeg er norsk!

Jeg føler meg som en nordmann nå, og etter at Stormens søster er utgitt rundt omkring i verden, er det faktisk mange som tror jeg er norsk!

Nå er jeg glad for å kunne presentere Kjærlighetsbrevet for

Helt siden januar 2016 har en av Lucinda Rileys bøker ligget på bestselgerlistene. Foto: Lana Pinho

dere. Denne romanen er annerledes enn de andre bøkene mine i den forstand at det er en romantisk thriller som inneholder en stor hemmelighet om den britiske kongefamilien. Jeg er veldig stolt over at boken har verdenslansering i Norge.

Takk nok en gang for deres utrolige støtte. Jeg håper å komme tilbake til Norge snart og hilse på dere!

Alt godt fra Lucinda!

 

 

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *