Tre dager med inspirasjon og påfyll:

Vårfestivalen i bilder

VårfestivalenVårfestivalen
Se bildene fra Cappelen Damms nye litteratur- og inspirasjonsfestival! Her ser du stjerneforfatter Sarah Jio på scenen under festkvelden i Rokokkosalen på Grand Hotel, der gjestene fikk kose seg med bobler, goodiebags og et inspirerende program.

Fra torsdag til lørdag arrangerte Cappelen Damm Vårfestivalen for første gang. Den ble en stor suksess for forfattere og publikum - på 20 arrangement fikk leserne møte over 30 forfattere.

Til tross for at sommeren meldte sin ankomst i helgen, ble Vårfestivalen en stor suksess. Leserne fikk møte en god blanding av feelgood-romanforfattere og sakprosa-forfattere – totalt var det over 30 forfattere med i de ulike programpostene. Festivalen varte tre dager til ende, og det hele toppet seg med en fantastisk festkveld i Rokokkosalen på Grand Hotel fredag kveld.

Bildekavalkade

Her er noen inntrykk fra festivalen:

ROKOKKOSALEN: Festkvelden i Rokokkosalen på fredag ble en gedigen suksess med bok, bobler, sprudlende forfattere og et entusiastisk publikum.
Vårfestivalen
BESTSELGER: Bestselgerforfatteren Sarah Jio som blant annet er kjent For evig og Hjem til deg var med på flere program. Her er hun på Grand og blir intervjuet av tidligere TV2-programleder Kari Birkeland.
Vårfestivalen
TYSK NORGES-SUKSESS: Jan-Philipp Sendker har solgt over 100 000 bøker i Norge. Hans Kunsten å høre hjerteslag har solgt over 10 000 eksemplarer bare på Gardermoen. Her er han på vorspielet til Festkvelden på Grand, med Kari Birkeland.
ELSE GÅR TIL PSYKOLOG: Else Kåss Furuseth har hatt enorm suksess med sine to forestillinger på Nationaltheatret: «Kondolerer» og «Gratulerer». Nå kommer hun snart med boken Else går til psykolog. Hun fikk hele Grand til å riste av latter..
LATTERKRAMPER: Publikum var totalt henrykte over Else Kåss Furuseth på festkvelden på Grand.
Vårfestivalen 2018
GOD MAT: Vidar Bergum har akkurat gitt ut kokeboken Hummus og granatepler, mens Andreas Viestad er en ringrev i «kokebok-bransjen» og kommer med ny bok til høsten: 100 retter du må kunne. Programleder Fridtjof Nilsen er også ute med suksessboken: Mine favoritter fra Kakekrigen.
Vårfestivalen 2018
INSPIRERER TIL YOGAREISE: Henriette Lien er aktuell med den populære boken <em>Min yogareise</em>, og blir her intervjuet av Hedda Kise.
Vårfestivalen 2018
INSPIRASJONSKVELD: Fedon Lindberg ga tips om hvordan holde tarmen i balanse på inspirasjonskvelden i Cappelen Damm-huset.
ÅPNINGEN I CAPPELEN DAMMS BOKKAFÉ HALVBROREN: Det var fullsatt på åpningen av Vårfestivalen 2018!
GROSVOLD OG SENDKER. Anne Grosvold var programleder i det aller første programmet på Vårfestivalen. Hun intervjuet den tyske bestselgerforfatteren Jan-Philipp Sendker. Begge var korrespondenter i Kina/Asia på nittitallet.
TEATERSPORT: Også på Vårfestivalen var det mange morsomme innslag. Teatersport med Helén Vikstvedt, Kim Haugen og Jan-Paul Brekke var svært populært.

Les også

En gripende relasjonsroman

Sofia Lundberg: – Om bare Doris visste hvilken fantastisk reise hun har inspirert til