Drøm deg tilbake til en svunnen tid

Gamle hemmeligheter kommer til overflaten i storslått, historisk drama

Glad i historiske drama? Se etter Sydamens hemmelighet av Charlotte Betts neste gang du er på butikken! I salg til 21. juli 2018.

Fan av historiske drama? Sydamens hemmelighet finner du nå der du handler til daglig. Det er en storslått, ny roman av den populære, prisvinnende forfatteren Charlotte Betts.

Se etter Sydamens hemmelighet neste gang du er på butikken! Du finner den i bladhylla frem til 21. juli – til kun kr 149!

Sydamens hemmelighet

Emilia Barton og moren lever en flyktig tilværelse i Italia. Emilia har aldri skjønt hvorfor de aldri kan slå seg ned noe sted. Hun har aldri sett noe tegn til at de blir forfulgt.

Da de kommer til den idylliske kystbyen Pesaro, håper Emilia at de denne gangen kan bli værende. Hun har fått arbeid i det eksentriske husholdet til prinsesse Caroline av Brunswick, og er betatt av den sjarmerende Allessandro.

Men da moren en dag blir funnet halvt ihjelslått, forteller hun Emilia sannheten om hvem hun er. Kan det virkelig stemme at hun, en fattig syerskes datter, er av adelig herkomst?

Da prinsessen sender henne på et oppdrag til London, griper hun muligheten for å komme til bunns i dette mysteriet. Selv om hun kan risikere å miste alt – også livet.

En storslått, ny roman av den populære, prisvinnende forfatteren Charlotte Betts.

«En perfekt strandbok.» Goodreads.com

«Trivelig, lettlest bok, som holder på spenningen hele veien.» Historical Novel Society

«Velskrevet og tankevekkende.» Goodreads.com

«Veldig underholdende (…) liker skrivestilen, spenningen og personene.» Goodreads.com

Les begynnelsen på Sydamens hemmelighet

Se etter boka i bladhylla neste gang du er på butikken! Den er i salg til 21. juli 2018 for kun 149 kr.

Les mer om Charlotte Betts på hennes nettside charlottebetts.com

Charlotte Betts

Charlotte Betts bor i England, og jobbet først i motebransjen. Hun begynte å skrive romaner etter at hennes fem barn ble voksne og flyttet hjemmefra. Hun er svært produktiv, og har skrevet sju romaner på åtte år. Hun har vunnet flere priser, både debutromanen Apotererens datter (2011) og Kjøpmannens hustru (2013) ble kåret til beste historiske roman av henholdsvis Romantic Novel Association og Festival of Romance.

 

 

 

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *