Bli med til Barcelona:

Sommerbøkene som gir deg Barcelona-stemning

Spenningsromaner gjør seg alltid godt i sommervarmen, og hvorfor ikke velge en som har lagt handlingen til varmere strøk, nærmere bestemt Barcelona? (Foto: Unsplash.com).

Med disse bøkene blir du sendt rett til den episke storbyen. Fascinerende beskrivelser av byen, spenning, mote og underholdning er nøkkelord for disse bøkene som har handling i Barcelona.

Havets Katedral
(Terning 6) «En medrivende og fantastisk bok.» (Svend E. Hansen, Østlands-posten). Kjøp bestselgeren Havets Katedral hvor handlingen er fra Barcelona på Cappelendamm.no.

Beskrivelse av Barcelona på 1300-tallet

Havets katedral gir en fascinerende beskrivelse av Barcelonas storhetstid som livlig sjøfartsby preget av religionskonflikter, krig, pest, enorme sosiale forskjeller og kamp om materiell rikdom. En gripende historie om ukuelig frihetstrang og grenseløs kjærlighet. Romanens handling er lagt til Barcelona på 1300-tallet og byggingen av katedralen Santa Maria del Mar. Bernat Estanyol flykter sammen med sønnen sin, Arnau, fra en brutal godsherre. I storbyen møter Arnau mennesker som skal følge ham resten av livet og på veien ut av fattigdommen til han blir en av Barcelonas rikeste menn.

Skreddersydde drømmer
Kjøp boken på Cappelendamm.no.

Underholdende roman om mote og sosiale motsetninger i Barcelona

Skreddersydde drømmer er en underholdende roman om mote og glamour, kjærlighet og sjalusi, rikdom og nød, politikk og historie.

Barcelona, 1917: Den vakre Laia begynner som ekspeditrise i tekstilforretningen Santa Eulalia der moren er syerske. Laia blir fascinert av de luksuriøse stoffene og vakre klærne – og av den elegante Roser. Rosers bror Andreu, som overtar motehuset etter farens død, ønsker å forandre den tradisjonsrike familiebedriften til Spanias første moderne motehus. Til tross for alle sosiale motsetninger blir Laia venner med den privilegerte Roser. Men når de møter Ferran, motehusets karismatiske nye designer, endres livet til begge kvinnene.

Opprinnelse Dan Brown
Dan Brown er tilbake med en ny gåtekrim! Kjøp Opprinnelse på Cappelendamm.no.

Ny Robert Langdon-roman med handling i Barcelona!

Mesteren av gåtekrim, Dan Brown, er tilbake med en ny Robert Langdon-roman! I Opprinnelse fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen!

Robert Langdon, professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål.

Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid.

Sammen med museumsdirektøren Ambra Vidal, som har jobbet nært med Kirsch om arrangementet, er Langdon tvunget til å forlate Bilbao. De flykter til Barcelona på en halsbrekkende jakt etter et kryptert passord som vil avdekke Kirsch’ hemmelighet.

Les også

Rekordstort førsteopplag og strålende anmeldelse av Dan Browns Opprinnelse

de døde dukkenes sommer
«(…)når det hele skjer i Barcelona, med kvinnehandel og innvandringskulturen som krydder, blir det brått litt heftigere. Troverdig er det også. En frisk debut dette.»- Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa. Kjøp boken De døde dukkenes sommer på Cappelendamm.no.

Spenning på høyt nivå for alle Barcelona-fans

De døde dukkenes sommer handler om Politimannen Héctor Salgado har vært suspendert en tid, men er nå tilbake i tjeneste ved politikammer i Barcelona. Han får i oppdrag å etterforske en tilsynelatende enkel sak: En tenåringsgutt fra overklassen har begått selvmord ved å kaste seg ut fra et takvindu. Men var det et selvmord? Salgado og hans kollega nøster opp tråder som fører tilbake til en sommer som alle har glemt, sommeren da lille Iris druknet. Effektiv og drivende spenning for alle Barcelona-fans!

Les også

Klatrer opp på listene:

En pageturner fra Kreta ligger an til å bli sommerens store bestselger

Les også

Sommer = pocket

Nyt sommeren med disse fire bestselgerne – nå i pocket!