Sommer + feelgood = sant

7 herlige feelgood-romaner du bør lese akkurat nå

Sommer = lesetid, og hva passer bedre på stranden enn en herlig, medrivende feelgood-roman? Her har vi samlet de 7 beste feelgood-bøkene i salg akkurat nå. God lesesommer!

Sommeren er den perfekte tiden for feelgood-romaner. Benytt de lange dagene og lyse nettene til å forsvinne inn i en god bok. Her har vi samlet de 7 beste feelgood-bøkene i salg akkurat nå.

Et hus av minner av Jenny Eclair

Kjøp Et hus av minner i din lokale dagligvarebutikk frem til 28. juli 2018. Kun kr. 149! Klikk her for å lese første kapittel av Et hus av minner nå.

Edwina Spinner har bodd i det samme huset i over femti år. Lenge var det et livlig familiehjem, men nå bor Edwina alene, og hun har bestemt seg for å selge.

«Jeg elsket denne boken.» MARIAN KEYES

Den unge megleren som kommer for å taksere eiendommen, ser et stort potensial. Mens Edwina fører ham gjennom huset, strømmer minnene på. Tankene flyr tilbake til livet som ung mor, til hennes første ektemann og de små tvillingene deres, tilbake til løgner og hemmeligheter og en stesønn hun knapt orker å uttale navnet på.

For Edwina er mer enn en skjør gammel dame. Hun har levd et rikt liv, fullt av både kjærlighet og sorg. Men hvorfor er hun helt alene? Hva skjedde med hele den viltre familien hennes?

«Nydelig skrevet, innsiktsfull og medrivende.» Daily Mail

«En øm og bittersøt fortelling, som utforsker kjærlighet, tap og minner … hjerteskjærende, men livsbejaende.» Sunday Mirror

Klikk her for å lese første kapittel av Et hus av minner nå.

Kjøp den i dagligvarehandel og kiosk frem til 28. juli!

Bryllupsfeber av Milly Johnson

Kjøp Bryllupsfeber i din lokale dagligvarebutikk frem til 7. juli – kun kr. 99,90! Les begynnelsen på Bryllupsfeber nå – klikk her. 

De møttes under jakten på den fullkomne brudekjolen …

Belinda planlegger et storslagent bryllup med sitt livs kjærlighet, Richard. Ingenting kan gå galt, tror hun. Da krisen først rammer, klarer Belinda utrolig nok å holde hodet kaldt.

Violet er forlovet med Glyn, skjønt forelskelsen har bleknet for lenge siden. Hvorfor klarer hun ikke å fortelle ham at hun har ombestemt seg?

Max er innstilt på et enkelt, nedtonet bryllup når hun skal spleises med sin Stuart. Inntil den gamle barndomsdrømmen om et prangende eventyrbryllup gjør seg gjeldende.

De tre unge kvinnene treffes i den eksklusive brudesalongen, eid av Freya, som kan garantere at kjolene hennes bringer lykke til alle som bærer dem – skjønt kanskje på en annen måte enn forventet …

⭐⭐⭐⭐⭐ «En perfekt feelgood … gode vibber gjennom hele boken.»  – Judith Solomon, Amazon

«Milly Johnson fortjener virkelig tittelen bestselger-forfatter. Romanene hennes er morsomme, romantiske og eventyrlige, og har høy feelgood-faktor.» – Novel Escapes

Les begynnelsen på Bryllupsfeber nå – klikk her. 

Kjøp Bryllupsfeber i din lokale dagligvarebutikk frem til 7. juli 2018.

Det flyvende sirkus av Susan Crandall

Kjøp Det flyvende sirkus i din lokale dagligvarebutikk frem til 21. juli 2018. Kun kr. 129,90! Les første kapittel av Det flyvende sirkus her!

Fra forfatteren av bestselgeren Å slentre plystrende forbi kirkegården kommer en fantastisk historie om to våghalser og en bondegutt som legger ut på en eventyrlig reise gjennom Amerika på 1920-tallet.

«En fascinerende historie om kjærlighet og tap … karakterene vil kapre hjertet ditt.» – Melanie Benjamin, forfatter

Tre personer med vidt forskjellig bakgrunn møtes i denne romanen: Henry «Schuler» Jefferson, sønn av tyske immigranter, Cora Rose Haviland, en ung kvinne fra en privilegert familie som har mistet formuen og Charles «Gil» Gilchrist, en veteranpilot fra første verdenskrig. Tilfeldigheter fører dem sammen, og hver og én av dem bærer på en hemmelighet som kan ødelegge vennskapet. Og deres eventyrlige reise har en pris – som én av dem må betale.

De tre danner en familie helt utenom det vanlige, med medlemmer som er like eventyrlige som de er sårbare, og like fascinerende som de er mangelfulle. Men uansett hvilket eventyr de befinner seg i, er de garantert en familie du ikke kommer til å glemme.

Les første kapittel av Det flyvende sirkus her!

«Historisk roman som appellerer både til de som liker romantisk litteratur og spenning.» – Booklist

«En interessant og gripende historie som minner oss på utfordringene – og belønningen – ved å danne nye fellesskap.» – USA Today

Kjøp den i dagligvarehandel og kiosk frem til 21. juli!

Under en brennende himmel av Mark Sullivan

Kjøp Under en brennende himmel neste gang du er på butikken! Du finner den i dagligvarebutikker frem til 28. juli. Kun kr. 149! Klikk her for å lese  begynnelsen på Under en brennende himmel

Dette er virkelig boka som har alt! Her får du medrivende, historisk drama, stormende kjærlighet og sitrende spenning – alle ingredienser for en leseopplevelse du sent vil glemme. 

«En utrolig historie, nydelig skrevet; en god og nobel bok.» James Patterson, forfatter

Pino Lella vil ikke ha noe med krigen eller nazistene å gjøre. Han er en helt vanlig italiensk tenåring, opptatt av musikk, mat og jenter. Men den ukompliserte hverdagen er snart over. Da hjemmet hans i Milano bombes, reiser Pino til onkelens gård på fjellet. Der hjelper han jøder å flykte over alpene til Sveits. Han forelsker seg også i den vakre enken, Anna, som er seks år eldre enn ham.

Tilbake i Milano blir han vervet som tysk soldat. Det leder til at han som attenåring blir sjåføren til general Hans Leyers, Adolf Hitlers representant i Italia.
Pino ser nå en mulighet for å spionere på nazistene, og blir trukket inn i krigens grusomheter. Hele tiden er han drevet av kjærligheten til Anna, og drømmen om det livet de to en dag skal dele …

«Virkeligheten overgår fantasien (…) Sterkt anbefalt.» Historic Novel Society

“Action, eventyr, kjærlighet, krig, og en episk helt – fra en av vår tids mørkeste tider – (…) en glimrende roman fra andre verdenskrig.” —Tess Gerritsen

Klikk her for å lese den fengslende begynnelsen på Under en brennende himmel

Kjøp den i din lokale dagligvarebutikk frem til 28. juli 2018.

Året jeg sa ja av Hannah Doyle

Se etter Året jeg sa ja neste gang du er på butikken! Den perfekte sommerboken for alle Bridget Jones-fans. I salg til 28. juli – kun kr. 129,90! Klikk her for å lese begynnelsen på Året jeg sa ja nå.

Izzy våkner en morgen og skjønner at hun må gjøre noe med livet sitt. Hun skal ut av komfortsonen! Si ja til nye utfordringer! Gjøre ting hun aldri har gjort før!

Problemet er bare: Hvordan skal hun finne på alle disse nye aktivitetene? Til alt hell har hun en blogg med ganske mange lesere, så Izzy overlater til leserne sine å bestemme hva hun skal gjøre. Men det er ikke alle ideene som er like gode …

Bridget Jones, kommer du til å elske Izzy og hennes humor, selvironi og livsglede.

Året jeg sa ja tar journalist og evig ulykkelig forelsket, Izzy, utfordringene på (nesten) strak arm og opplever et år helt utenom det vanlige. Hvis du likte Bridget Jones, kommer du til å elske Izzy og hennes humor, selvironi og livsglede. Gled deg til å bli underholdt og – ikke minst – inspirert.

«Glimrende og hysterisk morsom! Det beste boken jeg har lest på lenge!» Dreaming With Open Eyes

«Strålende, varm og vakker! Jeg slukte den.»  Cathy Kelly

Klikk her for å lese begynnelsen på Året jeg sa ja nå.

Kjøp den i dagligvarehandel og kiosk frem til 28. juli!

Barbarossas hemmelighet av Victoria Fox

Du finner Barbarossas hemmlighet i din lokale dagligvarebutikk frem til 28. juli 2018. Kun kr. 149!

To kvinner. En tragedie på tvers av generasjoner. Hollywood-stjernen Vivien har vært forfulgt av tragedier hele sitt liv, men lykken ser endelig ut til å snu da hun gifter seg med sin italienske lege, Giovanni Moretti. At Gio bor sammen med sin søster, skjønnheten Isabella, bekymrer henne ikke i begynnelsen, men snart går det opp for henne at Isabella er syk, sjalu og farlig. Sammen flytter de tre til Castillo Barbarossa, søsknenes italienske gods, og dette er starten på et nervepirrende kjærlighetsdrama.

Mange år senere flykter Lucy Whittaker fra London til Italia. Hun har mistet alt: jobben, vennene, leiligheten og … ham. Hvis pressen oppdager hvem hun er, vil hun bli Storbritannias mest forhatte kvinne. Lucy blir ansatt på Castillo Barbarossa, der hun skal hjelpe en eldre, amerikansk kvinne med husarbeid og matlaging. Men ingenting blir som hun hadde forventet, og gradvis avdekker hun den ene hemmeligheten etter den andre – både om godset, kvinnen hun arbeider for og den tragiske kjærlighetshistorien som en gang fant sted der …

«Hvert kapittel slutter på en så spennende måte at du bare  lese videre.» DAILY MAIL
«Denne romanen er Victoria Fox’ beste så langt.» HEAT MAGAZINE

Kjøp den i din lokale dagligvarebutikk frem til 28. juli 2018.

Sommerflørt i storbyen – 6 kortromaner i én!

Kjøp Sommer i storbyen i din lokale dagligvarebutikk frem til 30. juni – 6 kortromaner i én til kun 99,90!

Er du en utålmodig leser? Da er denne boka for deg. Sommerflørt i storbyen er 6 kortromaner i en bok, og koster bare 99,90.

Overtidsflørt – Lydia er politi, men om kvelden jobber hun undercover som prostituert. Hun har ennå ikke møtt den rette, men en kveld kommer Harrison, som hun var forelsket i på videregående, for å redde henne fra horestrøket …

En smak av sol – Winona gleder seg til å tilbringe sommeren i New York mens hun passer tantens hus. Hun planlegger å holde seg langt unna menn, og blir ikke glad da hun får vite at den barske naboen Steve har fått instrukser om å ta seg av henne …

Barnepiken – Marisol søker på jobb som barnepike, men den single barnefaren mener hun er for pen og uerfaren. Hun trenger desperat jobben, og da han litt motvillig gir etter, sverger hun at han ikke skal komme til å angre på den beslutningen.

En ny sjanse Miguel mellomlander i New York, og flyet han skal ta videre er flere timer forsinket. Overraskelsen er stor da han ser et kjent fjes blant de andre passasjerene. Det er Jane, som knuste hans hjerte da hun for tre måneder siden sa nei til å gifte seg med ham.

Først og sist – Det er Danis siste uke i New York. Tiden er inne for å gi slipp på drømmen om skuespillerkarriere og reise hjem. Men nettopp da faller hun pladask for Mark, og han vil ikke la henne gå noe sted …

Et lykketreff – Lucy jobber i et forlagshus og er stolt av å ha funnet en bestselger. Hun er ikke like heldig med menn, og da hun møter Jesse lurer hun på om han er for god til å være sann …

Kjøp den i din lokale dagligvarebutikk frem til 30. juni 2018.

Det kjæreste jeg har av Katie Marsh

Det kjæreste jeg har er en roman som er umulig å legge fra seg. Den vil få deg til å le, gråte og tenke over hva som er viktig i livet. Se etter den på butikken frem til 28. juli!

Hva om det øyeblikket han trenger deg mest, er det øyeblikket du har tenkt å forlate ham?

Den dagen Hannah skal fortelle ektemannen at han vil skilles, får han slag, og livet snus på hodet.

Tom er bare 32 år gammel. Plutselig kan han verken gå, kjøre bil eller kle på seg uten hjelp, og Hannah føler seg fanget. Hun vet at hun må ta seg av ektemannen, men hun var jo på vei ut … Hun blir overrasket når Tom faktisk er den som anstrenger seg for å redde ekteskapet. Men er det for sent?

Det kjæreste jeg har er en roman som er umulig å legge fra seg. Den vil få deg til å le, gråte og tenke over hva som er viktig i livet.

«Fantastisk god – vidunderlig varm, hjerteskjærende og meget oppløftende.» Miranda Dickinson

«Jeg ELSKET den! For en nydelig bok … hjertevarm og morsom og veldig ærlig.» Carrie Hope Fletcher, forfatter

«En rørende og tankevekkende bok om kjærlighet og nye sjanser.» Sunday Mirror

Se etter «Det kjæreste jeg har» på butikken frem til 28. juli!

Les også

Klatrer opp på listene:

En pageturner fra Kreta ligger an til å bli sommerens store bestselger

 

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar
  1. Ellen Wilhelmsen:

    Har prøvd i ukesvis å få kjøpt boka «Bryllupsfeber» i butikken uten å lykkes – finner den ingen steder. Noen steder på «nett» den kan kjøpes fra?

    10. juli 2018 kl 16:58

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *