Topper bestselgerlisten i gjen:

Ny førsteplass til Lucinda Riley

Lucinda RileyLucinda Riley
ALLE VIL HA LUCINDA: Perlesøsteren er den fjerde bok i romansyklusen De syv søstre. Når den i dag kom ut i pocket, føk den rett til topps på bestselgerlista! Foto: Boris Breuer

«Perlesøsteren» var vårens nest mest solgte roman. Når den denne uken kom i pocket, fløy den rett til topps på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for pocket.

Lucinda Rileys Perlesøsteren var vårens nest mest solgte bok i Norge rett etter Jojo Moyes Fremdeles meg. På dagens bestselgerliste har Perlesøsteren føket rett til topps på bestselgerlisten for pocket, samtidig har den fortsatt 15. plassen på listen for innbundne bøker.

Lucinda Riley
Kjøp Perlesøsteren på cappelendamm.no.

De syv søstre

Perlesøsteren er den fjerde bok i romansyklusen De syv søstre. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De tre første bøkene i serien, De syv søstre, Stormens søster og Skyggesøsteren, har vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage tv-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.

Les også

Sommerens 10 beste krimromaner

Krimtips til sommerferien

På søking i Australia

I bok nummer fire, Perlesøsteren er turen kommet til den fjerde søsteren, CeCe. Hun har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søsteren Star fant den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pionér som bodde i Australia for over hundre år siden.

Kjærlighet med tvillinger

Hundre år tidligere får Kitty McBride, en prestedatter fra Edinburgh, muligheten til å reise til Australia som ledsagerske. Her møter hun sin skjebne i form av tvillingbrødrene Drummond og Andrew – den ene vilter og ustyrlig, den andre ambisiøs arving til en formue basert på perlefiske.

Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner, og med hjelp fra dem hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

Lucinda Riley

Lucinda Riley er født i Irland. Etter en tidlig karriere som skuespiller skrev hun sin første bok da hun var 24 år gammel. Hun bor sammen med mann og fire barn i North Norfolk i England og West Cork i Irland.

Knut Gørvell
Jeg er salgs- og markedsdirektør i Cappelen Damm med ansvar for skjønnlitteratur og sakprosa. Jeg brenner for å formidle litteratur til det norske folk.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *