Ukas lesetips:

Rørende og vakkert tidsbilde fra New York      

jenna blum den tapte familien lesetipsetjenna blum den tapte familien lesetipset
Bli med til sosietetens Manhattan på sekstitallet i denne medrivende romanen. Ukas lesetips er Den tapte familien av Jenna Blum, som tidligere har utgitt leserfavoritten De som skåner oss.

Bli med til New York på 1960-, 70- og 80-tallet i den rørende og tankevekkende romanen Den tapte familien av Jenna Blum.

Ukas lesetips er en vaskeekte New York-roman for deg som elsker å drømme deg bort i en god bok. Den tapte familien har alle ingrediensene som skal til for å få en drivende god leseopplevelse: karakterer du blir glad i, en historie som treffer deg i hjertet – og en så levende beskrevet New York at du virkelig føler at du er der.

Manhattan 1965

den tapte familien
Den tapte familien er oversatt av Børge Lund. Kjøp den på cappelendamm.no.

Fiffen strømmer til restauranten Masha’s for å spise godt og for å beundre den flotte eieren Peter Rashkin. Han har en tragisk fortid – Rashkin har overlevd Auschwitz. Han er en ettertraktet ungkar, men har bestemt seg for å leve et liv i ensomhet. Å drive restauranten tar all hans tid, samtidig som han sliter med skyldfølelse fordi han selv overlevde grusomhetene i dødsleiren, mens kona Masha – som restauranten er oppkalt etter – og de to små døtrene omkom.

Så dukker den vakre og lovende unge modellen June Bouquet opp i restauranten, og Peter blir vippet av pinnen. Vil han endelig klare å gi slipp på grusomhetene fra fortiden?

Den tapte familien er et unikt og sjarmerende tidsbilde fra New York på 1960-, 70- og 80-tallet.

 «Den er medrivende, mesterlig og urovekkende moderne.» Tatiana de Rosnay, forfatter av Saras nøkkel

De som skåner oss
Les mer og kjøp Jenna Blums debutroman De som skåner oss på cappelendamm.no. Nå i pocket!

Jenna Blum debuterte med romanen De som skåner oss i 2004, og den ble en internasjonal bestselger. I 2010 kom romanen The Stormchasers, og Den tapte familien er hennes tredje roman. Hun er kåret til en av de beste kvinnelige samtidsforfatterne av leserne på Oprah.com. Jenna Blum bor i Boston.

Les også

Bøker som beveger

Seks medrivende romaner som varmer hjertet ditt i høst

 

 

 

Susanne Hartvåg
Jeg er markedssjef for krim og oversatt litteratur i Cappelen Damm. Jeg elsker når den rette boka treffer den rette leseren!
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *