Gled deg til denne:

Den store kjærligheten man aldri glemmer

Sofia Lundberg_ Den røde adressebokenSofia Lundberg_ Den røde adresseboken
"En fantastisk roman" sier forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag, Jan-Philipp Sendker, om den internasjonale bestselgeren Den røde adresseboken. Handlingen i boken spenner over et helt liv og tar leseren med på en reise til svunne tiders Paris, New York og Stockholm.

Den røde adresseboken er en fascinerende fortelling om vennskap og eventyr, glede og sorg – og om den store kjærligheten.

Den røde adresseboken av Sofia Lundberg
Kjøp Den røde adresseboken på Cappelendamm.no. Boken er nå ute i pocket.

– Sofia Lundberg er en av de forfatterne jeg er aller mest stolt over å ha antatt. Hun har et helt unikt fortellertalent, og Den røde adresseboken er en nytelse å lese, samtidig som den setter spor og gir rom for ettertanke, sier Jorid Mathiassen, som er redaktør for romanen.

Den røde adresseboken er en gripende relasjonsroman som spenner over et helt liv og tar leseren med på en reise til svunne tiders Paris, New York og Stockholm.

Oversatt til 30 språk

Den røde adresseboken er en fascinerende fortelling om vennskap og eventyr, glede og sorg – og om den store kjærligheten. Romanen er under oversettelse til over tretti språk, og det sier noe om hvor unik og samtidig universell denne historien er.

– Alle som liker bøkene til Fredrik Backman, vil finne en ny favoritt i Sofia Lundberg. Mange husker også bestselgeren La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson – Den røde adresseboken spiller på mange av de samme strengene, påpeker Mathiassen.

Les også

En gripende relasjonsroman

Sofia Lundberg: – Om bare Doris visste hvilken fantastisk reise hun har inspirert til

Den store kjærligheten man aldri glemmer

Doris (98) bor alene i en leilighet i Stockholm, og hennes eneste kontakt med omverdenen, bortsett fra hjemmehjelpen, er grandniesen Jenny som bor i USA.

Doris har hatt den samme adresseboken siden 1928. Her står navnene på alle menneskene hun har møtt opp gjennom livet. De fleste av navnene er strøket over, personene er døde, men en dag begynner hun å skrive ned minnene sine til Jenny. Det blir en fascinerende fortelling om vennskap og eventyr, glede og sorg – og om den store kjærligheten man aldri glemmer.

Boken er oversatt til norsk av Kari Engen.

Tonje Skjervold
Markedssjef innhold i Cappelen Damm forlag. Har bakgrunn som journalist fra blant annet Dagens Næringsliv/D2 og NRK.
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *