Samtalen på scenen streames direkte

Lucinda Riley på norgesbesøk – se henne live på scenen her!

Lucinda Riley_foto: Astrid WallerLucinda Riley_foto: Astrid Waller
Lucinda Riley er aktuell med Månesøsteren, femte bok i suksess-serien "De syv søstre". Torsdag 10. januar fra kl. 19 kan dere oppleve henne live fra scenen i Oslo her på bloggen. FOTO: Astrid Waller

Lucinda Riley topper allerede de norske salgslistene med Månesøsteren. Se henne direkte her fra kl. 19:00:


Lucinda Riley har solgt over 1,1 million bøker her til lands, og har lenge gledet seg til å treffe sine norske lesere. I dag, torsdag 10. januar, møter hun mange av dem på Cappelen Damm-huset i Oslo.

Kjøp Månesøsteren på cappelendamm.no

For alle de av dere som har lyst til å se henne på scenen, men som ikke er på arrangementet, har vi valgt å sende samtalen live på nett.

Om Månesøsteren

Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird.

Les også

Bok 5 i serien ute nå!

Lucinda Riley med serien «De syv søstre»: Sikter mot stjernene

Les også

Lucinda om persongalleriet i serien:

Sånn laget Lucinda Riley navnene på karakterene i serien om De syv søstre

På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner. Han forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre – og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania.

I skyggen av det praktfulle Alhambra oppdager Tiggy sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte, som ble fordrevet under borgerkrigen – og til «La Candela» – sin tids mest berømte flamenco-danserinne.

Alle bøkene i serien «De syv søstre» er oversatt at Benedicta Windt-Val.